Få servert det billigste billånet via LoanButler

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Kjør avgårde med det beste billånet

Velg beste og billigste billån

Lån penger - Kjøp bilen du drømmer om

Det er alltid spennende å kjøpe bil, uansett om det er en bruktbil eller en helt ny bil. Har du kanskje lyst til å kaste deg på trenden og investere i en elbil eller hybridbil for å hjelpe miljøet? Det er mange gode modeller ute på markedet og du vil med garanti finne en som du synes passer deg utmerket. Selv om selve kjøpet av en bil er spennende kan det være vanskelig å skaffe riktig kapital til å kunne finansiere det. Derfor bør du søke via LoanButler og velge ditt billigste billån utfra 15+ banker og långivere.

Hvorfor skal jeg velge LoanButler?

  • Sammenlign de billigste billånene
  • 1 søknad sendes til 15+ långivere
  • Lån opptil 500 000 kr
  • Lave renter på billån - fra kun 6,99 %
  • Lån til elbil, hybridbil eller fossilbil

Billigste billån

Det finnes flere fordeler for deg som kunde å ta opp et billån via LoanButler. Tjenesten lar mer enn 15 banker og lånetjenester behandle din ene søknad. Du kan søke om å låne opptil 500 000 kronoer og du kan dermed komme langt med å endelig få kjøpt bilen du gjerne vil ha. Ettersom du også har muligheten til å nedbetale lånet på opptil hele 15 år, har du muligheten til å investere i bilen nå og planlegge finansieringen av den i etterkant. Du vil fritt kunne velge billigste billån ut fra lånetilbudene du mottar.

En annen fordel er at du ved å ta opp et lån til å kjøpe bil er at du investerer i en konkret verdi. Det vil si at du kan selge bilen igjen om du tilfeldigvis ikke skulle klare å tilbakebetale forbrukslånet. Du har dermed fortsatt en verdi stående selv om pengene ble brukt til å kjøpe bilen. Dette kan være smartere enn å investere i noe du ikke kan selge igjen. Om du selger bilen etter flere år vil du selvfølgelig ikke få samme pris tilbake, men likevel så kan det hjelpe deg om du skulle havne i en økonomisk krise.

En tredje fordel er at du kan spare mye tid og penger på å beregne et billån via LoanButler. Vi ønsker at prosessen skal være så enkel som mulig for deg. Derfor vil vi finne det beste billånet til deg og du kan dermed bruke tiden din på å prøve biler. I tillegg vil vi kunne løse problemet for deg som ikke har nok penger på hånden når du endelig har kommet over et veldig bra tilbud på en bil og ønsker å kjøpe den med en gang. Lånet kan du få på konto etter 1-3 virkedager. Dermed trenger du ikke bekymre deg for at tilbudet skal forsvinne eller at du ikke har råd til bilen du gjerne vil kjøpe.

Beste billån via LoanButler

Billånene kan både være lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet i bilen. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke stiller noen eiendeler til sikkerhet for lånet, dermed trenger du ikke å bekymre deg for at du må for eksempel selge huset ditt om du ikke kan tilbakebetale lånet i tide. Bankenes lånetilbud til deg spesifierer hvilket type lån du blir tilbudt.

Statistikk viser at Norge er verdensmestre i elbiler og hver måned i 2015 ble over 2 000 elbiler solgt. Totalt i 2015 ble det solgt 25 779 elbiler og i alt ble det solgt 150 686 nye personbiler. Det vil si at ca 17 % av alle nye biler i Norge er elbiler. Den mest solgte personbilen var VW Golf og elektriske biler som Tesla Model S og Nissan Leaf var blant de topp solgte. Salget av bruktbiler er også stort. I september 2016 ble det solgt 996 VW Golf totalt og av disse var 392 elbiler og 258 ladbare hybrider. På andreplass finner vi Tesla Model X. En årsak til at folk velger å kjøpe mer miljøvennlige biler i Norge er den økonomiske fordelen. Samtidig er det også fordeler ved å kjøre elbiler og hybrider i Norge.

Enten du vil kjøpe den nye Tesla eller en bruktbil kan et billån via LoanButler enkelt hjelpe deg med å få finansiert din preferanse. Dette er en stor fordel for deg som ønsker rask og god service. Du kan selv velge lånebeløpet og kan låne opptil 500 000 kroner. Samtidig kan du velge en gunstig nedbetalingstid på inntil 15 år. Dermed kan du tilbakebetale lånet over en lengre periode og du kan få en bedre økonomisk frihet.

Online Billån

Et godt tips er å alltid å forsikre deg om at du får det beste billånet, som passer dine behov. Det kan ta lang tid å skulle søke hos de ulike lånetilbyderne og samle informasjon helt selv, om hvilket lån som passer deg. Derfor vil du gjennom tjenesten kun sende inn én søknad og la mer enn 15 banker og långivere konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet. Å sende inn en søknad er ikke bindende og du vil få et svar.

Alle bankene og lånetilbyderne du får tilbud fra vil foreta en kredittsjekk av deg for å bekrefte din økonomisk situasjon. Dette gjør de for å kunne gi deg det beste tilbudet. Samtidig kan du enkelt på vår nettside lage en plan over hvilket beløp du ønsker å låne for å kunne kjøpe den utvalgte bilen. Du kan også planlegge hvor lang tid du ønsker at lånet skal strekke seg og hva den månedlige prisen vil bli. Du vil derfor enkelt kunne planlegge lånet til en bil på en trygg og oversiktlig måte som skaper en bedre økonomisk oversikt for deg.

Søk om beste billån - Få bilen du ønsker deg

Velg et lån som passer til dine bilpreferanser. Enten du vil ha en stor familiebil, en miljøvennlig bil eller en sportsbil kan du få hjelp til finansieringen. Via LoanButler sammenligner du tilbud fra mer enn 15 långivere, så lånevalget blir enkelt. Søknaden er rask, trygg og helt kostnadsfri.

Du får svar på din søknad i løpet av kort tid og i mellomtiden kan du finne den perfekte bilen. Om søknaden din blir godkjent gir signering med BankID den raskeste utbetalingen. La tjenesten beregne billån for deg og du vil kunne kjøpe bilen innen få dager.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger