Grip sjansen - Ta et forbrukslån i dag

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Billig forbrukslån til akkurat det du vil

Forbrukslån til dine drømmer

Sammenlign og velg ditt billigste forbrukslån

Sliter du med å få endene til og møtes eller skulle du ønske at du hadde mer penger til å oppfylle drømmene dine? Her får du full oversikt over de beste forbrukslånene du har å velge mellom. Via LoanButler kjemper bankene om å gi deg det beste lånetilbudet og få deg som kunde. Du, på den andre siden, kan velge og vrake mellom opptil 16 lånetilbud. Det er en rask og uforpliktende søknadsprosess, så hva venter du på?

Dine fordeler med LoanButler

  • 1 søknad sendes til 15+ långivere
  • Bruk pengene til akkurat hva du vil
  • Din søknad behandles raskt og sikkert
  • Renten begynner på kun 6,99 %
  • Din søknad er kostnadsfri og uforpliktende

Få servert lån via LoanButler

Forestill deg et lån du kan gjøre akkurat hva du vil med. Den drømmen du har kan bli oppfylt innen kort tid, med et lån som hjelper deg realisere den. Via LoanButler tilbys du muligheten til å oppfylle din drøm, med over 15 konkurransedyktige banker og långivere som kjemper om deg. Søk uforpliktende og dersom du får du et tilbud du er fornøyd med kan du takke ja og motta pengene innen kort tid.

Alle kan søke om lån via LoanButler og det tas alltid en kredittsjekk av potensielle låntakere. Mange blir nervøse når de hører at det blir sett på vedkommendes personlige økonomi, og en kan undres om hvorfor det blir foretatt en kredittsjekk. Det er dog til både bankens og din trygghet. Får du et negativt svar på søknaden vil dette komme umiddelbart, men fordi det gjøres en kredittsjekk tar det opp til nærmere 24 timer å få et positivt svar. Får du klarsignal om at du er videre i søknadsprosessen, er du høyst sannsynlig kvalifisert til et forbrukslån. Derav lån på dagen.

Kredittsjekken er svært gunstig for både deg som forbruker og oss som bank. Det gir en trygghet i at kundene våre er sikre betalere, noe som igjen påvirker dine vilkår positivt. Ettersom långiverne får større tillit til deg og din betalingsvillighet gir vi deg muligheten til å låne fra 5 000 helt opptil 500 000 kroner, med en nedbetalingstid som strekker seg til 15 år.

Forbrukslån uten sikkerhet

Enkelt forklart er forbrukslån et lån uten sikkerhet, noe som betyr at banken ikke krever eierskap i eiendommen du enten ønsker å oppgradere eller den i den nyinnkjøpte eiendelen. Med andre ord tar ikke banken eiendel i form av pant, i motsetning til et boliglån hvor man garanterer lånesummen i eiendommen.

Dette gjør forbrukslån mer risikofylt for bankene enn et vanlig lån, og renten er derfor noe høyere. Renten kalkuleres basert på en individuell vurdering med utgangspunkt i din personlige økonomi, slik at banken kan beregne risikoen for å låne ut penger til akkurat deg. Når du velger ditt beste tilbud sikrer du deg den beste renten, fra opptil mer enn 15 ulike aktører. Rente starter på 6,99 % og blir satt ut fra ditt økonomiske standpunkt.

Et forbrukslån kan være et smart alternativ om du trenger å nedbetale noe umiddelbart. For eksempel om du har fått en stor og uforutsett regning, eller har mange små, dyre smålån kan et forbrukslån være mer gunstig enn å nedbetale regningene på kreditt. Det er fordi kredittkort vanligvis har høyere rente og lavere maksimumsgrense. I tillegg blir vårt lån utbetalt kun etter et par dager, noe som betyr at du slipper store inkassokrav og betalingsanmerkninger.

Lån penger til det du vil

Når det gjelder låneformål, er det ingen restriksjoner. Du kan selv velge hvordan du ønsker å disponere pengene dine når lånet er innvilget. Det eneste vi ønsker, er at du som kunde skal være fornøyd, og føle en befrielse for å ha mer kapital til og bruke på det du måtte ønske. Likevel viser undersøkelser at nærmere 50 % av norske forbrukslån blir brukt på oppussing. Om du skal selge bolig kan dette være en lur investering, ettersom dette kan påvirke salget ditt positivt. En fullstendig- eller delvis oppusset bolig gjør det enklere for potensielle huseiere å forestille seg sitt liv som nye huseiere vil trolig ha positiv innvirkning på salget og øke salgssummen.

Andre typiske låneformål er bilkjøp, ferie, møbler, tannlege og bryllup. Med andre ord er spekteret stort og mulighetene lange når det kommer til hva du kan bruke forbrukslånet ditt på. Ingen valg er dumme, og folk har ulike ønsker som må dekkes. Lånet kan også brukes som egenkapital til enten bolig eller hytte. Kanskje du endelig får muligheten til å realisere hyttedrømmen?

Det er likevel viktig å påpeke å benytte en sum av kapitalen på en reise og opplevelser også er en viktig investering fra vårt synspunkt. Det er ikke urimelig å tro at man oppnår en lykkefølelse når man er på ferie, og forskning viser at en lever bedre når man er lykkelig. Du kan følge magefølelsen når det kommer til hva du skal bruke pengene dine på - bare du er fornøyd med din investering.

Sammenlign lån

Uavhengige av årsak til lån er det et faktum at ikke alle lån har gunstige vilkår. Som en konsekvens er noen forbrukslån dyrere enn andre. Derfor er det smart å sammenligne ulike lånetilbud, slik at du får det beste og gunstigste forbrukslånet for deg. Mange syns dette kan være omfattende prosess, spesielt siden man ikke nødvendigvis vet nøyaktig hva man skal se etter når man velger lån.

Dersom du har forbrukslån fra før kan det være en idè å refinansiere. Det vil si at du kan velge å slå sammen lånet du har med det du ønsker å låne i tillegg. På den måten slipper du flere små lån, men kun trenger å tenke på en sum hver måned. Les mer om refinansieringher.

Det kan noen ganger være vanskelig . Derfor gjør denne tjenesten sammenligningen for deg, basert på informasjonen som du utfyller i søknaden og en kredittsjekk. Det er ikke lenger slik at èn søknad kun gir èn lånemulighet. Når du sammenligner lånene får du full tilbakemelding med opptil 16 lånetilbud, slik at du får oversikt over markedets muligheter. Når du velger det beste forbrukslånet har du muligheten til å spare mange tusen kroner. Så hva venter du på?

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger