Kjøp båt i dag - Sammenlign billige lån til båt!

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Seil inn i solnedgangen med et lån til båt

Opplev stemningen på vannet om sommeren

Lån penger til ny båt

Flere nordmenn ønsker å investere i en båt de kan bruke på fritiden. Enten det er for å dra på fisketur eller på lengre turer. Kanskje ønsker du å kunne ha muligheten til å kjøre båten til en liten holme når sommerdagene er på sitt beste og bade i havet. Det er mange muligheter du har når du investerer i en båt. Via LoanButler kan du oppfylle din drøm om en båt enkelt lån.

Lån til båt og gjør sommerdrømmen mulig

  • Søknaden sendes til 15+ långivere
  • Kjøp båten du vil ha
  • Båtlån fra 6,99 %
  • Sammenlign gratis og uforpliktende
  • Bruk pengene på båt, utstyr eller fiskestang

Lån til båt uten sikkerhet

Du kan få en båt i forskjellige prisklasser - og det samme kan du med et forbrukslån fra LoanButler. Enten du ønsker å låne en mindre sum eller en større sum for å kunne kjøpe en båt. Hos oss kan du ta opp et båtlån på opptil 500 000 kroner og kjøpe båten du drømmer om, bare noen få dager etter du har sendt inn en søknad. Det kan være du vil ha en større yacht, en mindre familiebåt eller en speedbåt.

Uansett hvilken båt du føler passer dine behov kan du nå få råd til den. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema som kun tar få minutter å fylle ut. Etter dette gjør vi resten av jobben for deg. Bankene vil foreta en kredittsjekk av deg for å se om du er kvalifisert til et lån, basert på din økonomiske situasjon. I løpet av de neste 24 timene etter du har sendt inn lånesøknaden vil du få et svar. Du kan få et svar fra 15 forskjellige lånetilbydere.

Om du velger å godkjenne et av lånene kan du enkelt signere på lånet med BankID. Når du har gjort dette vil du kunne motta pengene du trenger for å kjøpe en båt. Samtidig er hele søknadsprosessen kostnadsfri og du vil få lånetilbud fra 15+ banker og långivere. Derfor kan du selv velge om du vil godta lånetilbudene, men det koster deg ingenting å takke nei. Du kan bruke lånet til ny båt, båtutstyr eller båtreisen. Nå kan du endelig la drømmene bli oppfylt og ikke la mangel på penger stoppe deg.

15+ banker og långivere sitter klare til å behandle søknaden om båtlån

Det er mange fordeler med å ta opp et båtlån via LoanButler. Tjenesten lar alle bankene og lanetilbyderne kjempe om å gi deg det beste lånet. Det betyr at du slipper å gå til hver enkelt bank for å undersøke hvor du får det beste lånet. Du sparer mye tid som du heller kan bruke på å finne ut hvilken båt du vil kjøpe.

Et båtlån via LoanButler er et forbrukslån uten sikkerhet og det stilles derfor ingen krav til en oppspart egenkapital. Med andre ord trenger du ikke å være bekymret for at du må sette noen av dine eiendeler i pant eller selge de om du ikke kan tilbakebetale lånet i tide. Om du ikke klarer dette tar du heller kontakt med banken så kan man finne en løsning.

Likevel er det viktig at du søker om et forbrukslån fordi du vet du kan tilbakebetale lånet i tide. Det kan forekomme andre negative konsekvenser om du ikke gjør dette. Ettersom du kan via LoanButler få en nedbetalingstid på opptil 15 år kan du enkelt planlegge hvor mye du vil låne og hvor mye du må betale i måneden og sette dette inn i budsjettet ditt.

Båtlånet er uten sikkerhet så kan du bruke hele lånebeløpet på å finansiere din drømmebåt. Det stilles ingen krav til hvilken modell eller merke du må kjøpe. Du står dermed fritt til å velge akkurat den båten du vil ha. En annen fordel med å ta opp et forbrukslån til å kjøpe båt er at du investerer i en gjenstand som du kan selge om du har problemer med å tilbakebetale lånet i tide. Selv om båten ikke vil ha den samme verdien over flere år, vil du likevel kunne få noen penger tilbake, enn om du hadde brukt det på noe annet du ikke kan selge igjen.

Få råd til å kjøpe drømmebåten til sommeren

Vi nordmenn elsker havet og mange av oss tilbringer store deler av sommeren ved eller på havet. Er du også en av de mange personene som ønsker å kjøpe en båt? En båt du kan tilbringe tid med familie, eller alene for å få et pusterom fra hverdagen. En båt du bruker som en hytte eller en båt du bruker til å vinne fiskelykken. Uansett hva du velger å bruke båten din til og hvilken prislapp den har, har du nå mulighet til å kjøpe den innen kort tid. Hele søknadsprosessen er enkel, kostnadsfri og uforpliktende.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger