Kapre din drømmebolig - Lån til depositum eller egenkapital

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Gi deg selv muligheten til å bo godt med lån til depositum eller egenandel

Kapre boligen med et lån til bosted

Lån penger til leilighet eller hus

Har du lyst til å kjøpe bolig og mangler egenkapital, eller mangler du depositum for å kunne leie leilighet? Det kan også være du mangler egenkapital til bil eller eget prosjekt. Hvis det er økonomiske hindringer som står i veien, har du kommet til rett sted. Via LoanButler kan du låne penger til egenkapital eller depositum, så du kan realisere din drøm. Her kan du sammenligne lånetilbud fra 16 banker, på jakt etter det beste lånet.

Lån penger til drømmeboligen

  • Kom deg inn på boligmarkedet med lav egenandel
  • 15+ långivere sitter klare til å behandle din søknad
  • Betal depositumet og sikre deg drømmeboligen
  • Rask utbetaling med BankID
  • Lån kapitalen du mangler

Lån til kjøp av bolig?

Å kjøpe bolig i dagens marked er ikke hva det engang var. Det er hard konkurranse og det krever høy egenkapital. Ofte er det egenkapitalen som hindrer unge kjøpere fra å komme seg inn på boligmarkedet. Offentlige reguleringer og lovverk har gjort det vanskelig å få lån uten egenkapital. Via LoanButler økan du få hjelp til å komme inn på markedet. Er du en av dem som ikke har spart opp nok egenkapital? Da kan dette være løsningen for deg.

Egenkapital i boligsammenheng er den summen som kreves ved lån til bolig. I dag krever Finanstilsynet at boligkjøper har minimum 15 % i egenkapital ved kjøp av bolig. Det betyr at for å få innvilget et boliglån på 85 % av kjøpssummen, må du vise til at du allerede oppspart 15 %. For å illustrere: Om du skal kjøpe et hus til 2 millioner betyr det at du må ha 300 000 kroner i egenkapital.

Som en førstegangskjøper kan egenkapitalen være problematisk, fordi denne gruppen som regel er unge eller nyetablerte og ikke har hatt muligheten til å spare opp store beløp ennå. Det er derfor sjeldent man en så stor egenkapital som et boligkjøp krever.

Hvordan kjøpe bolig uten lån til egenkapital

Den rimeligste løsningen er å spare opp pengene selv. Så slipper du også renter på et ekstra lån. Om du sparer opp pengene selv vil det selvfølgelig være tidkrevende og du vil derfor måtte vente lenger før du kan kjøpe.

Dersom du har mulighet for en kausjonist, kan det være et annet alternativ du kan gå rundt egenkapitalen. En kausjonist gir banken mulighet til å ta sikkerhet i den boligen kausjonisten selv eier, dette gjelder spesielt med hensyn til de siste 15 % som skal utgjøre egenkapitalen. En kausjonist vil som oftest være nær familie er en god venn, som allerede er etablert. Om du har denne muligheten, vil dette kunne gi deg et billigere lån enn et forbrukslån.

Hvis du tenker på å kjøpe et oppussingsobjekt kan du lese mer om hvordan du kan pusse opp smart eller ta opp et lån til oppussing. Det kan være spesielt mye å spare dersom du kan gjøre mye av jobben selv. Mange ganger kan også prisen på boligen øke, dersom du velger å pusse den opp.

Lån til egenkapital

Om disse alternativene ikke passer deg, kan du velge å ta et lån til egenkapital. Det kategoriseres som et forbrukslån. Dette lånet tar ikke sikkerhet i boligen og lånet vil nødvendigvis være dyrere enn et boliglån. Lån til egenkapital bør kun brukes til de siste 15 % prosentene, eller penger du mangler for å oppfylle dette, mens det resterende banklånet skal ha sikkerhet i boligen og derfor gi en lavere rente.

Lån via LoanButler vil være et raskt og smart alternativ for å anskaffe egenkapitalen for å gjennomføre boligkjøpet. Hos LoanButler har du mulighet til å låne opptil 500 000 kroner, med en nedbetalingstid på opptil 15 år. Det vil være lån uten sikkerhet, noe som betyr at det ikke kreves ”pant” i ditt boligkjøp i motsetning til tradisjonelle boliglån. Dette betyr også at det er mer risiko for lånetilbyderne. Renten du får på lånet er basert på din personlige økonomi og starter på 6,99 %. Heldigvis kan du velge det rimeligste at lånetilbudene du får.

Husk at det er enklere å være to som skal kjøpe bolig sammen. Om du og samboeren skal kjøpe bolig sammen er trolig egenkapitalkravet lettere å håndtere, ettersom dere sannsynligvis sammen eller alene har noe form for oppspart kapital. Sammen er man ofte nærmere målet om å oppnå egenkapitalen på 15 %, mens det ikke er like lett for enslige førstegangskjøpere. Det blir dog ikke stilt krav om du kjøper bolig med samboer eller ikke. Vi ønsker kun å hjelpe boligkjøpere med egenkapitalen som trenges for å kjøpe drømmeboligen.

Lån til depositum på leiemarkedet

Det er ikke bare vanskelig å innta boligmarkedet, det kan også være problematisk å samle nok kapital for å betale depositum til en leieleilighet. Vanligvis kreves tre måneders depositum ved overtakelse av ny leilighet. I tilfeller hvor man ikke har hatt mulighet til å spare opp et slikt beløp, kan et lån viaLoanButler være løsningen.

For eksempel om du er student og har funnet et nytt bosted med en husleie på 5 000 kroner, og tre måneders depositum betyr det at du den første måneden må ut med 5 000 kroner i husleie og 15 000 kroner i depositum. Det betyr at du må ha 20 000 kroner å avse til ditt nye hjem.

Vi LoanButler vet at dette kan være krevende, og at det ikke er lett å få endene til og møtes. Derfor er det mulig å låne fra kroner 5 000, med en startrente på kun 6,99 %. Over 15 banker og lånegivere sitter klare til å behandle din lånesøknad. Du kan deretter selv velge det lånet som passer ditt behov best, slik at du har mulighet til å få tak over hodet.

Få lånetilbud fra mer enn 15 banker og långivere

Har du akkurat fått tilbud om drømmeleiligheten, men mangler kapitalen til å realisere drømmen? Da har du kommet rett! Søknaden er rask og enkel å fylle ut, og du trenger kun å fylle ut ett skjema før dette blir viderefomidlet til mer enn 15 ulike låneinstitusjoner, som alle ønsker å hjelpe akkurat deg.

Som nevnt blir det gjort en individuell vurdering av alle våre søkere, slik at tilbudene blir skreddersydd til å møte både bankens og ditt behov, og dermed gjør alle parter fornøyde. Pengene vil overføres til din konto så snart vilkårene er godkjent fra deg, slik at du kan innta boligmarkedet, investere i ditt prosjekt eller kjøpe bil så snart som mulig. Vi gleder oss til å høre fra deg og til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger