Til dette bryllupet kan LoanButler servere lånetilbudene

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Via LoanButler kan du få servert lånetilbudene til dette bryllupet

Si ja til hverandre uten bekymringer

Lån penger til bryllupsfesten

For at ditt bryllup skal bli så vellykket som mulig kan du få hjelp med kapital, om lommeboken ikke strekker til for å realisere deres drømmebryllup. Vi er fullt klar over at bryllup fort kan bli dyrere enn antatt, og derfor ønsker vi å bidra til at dere får drømmebryllupet dere fortjener. Søk om lån til bryllup og få en bekymring mindre.

La bryllupsdagen bli et minne for livet

  • Lån penger til bryllupsfesten
  • Uforpliktende og gratis å søke
  • Bryllupslån fra 6,99 %
  • Gi ditt ja til det beste av lånetilbudene
  • Kjøp brudekjolen bruden drømmer om

Gifteklar brud og brudgom?

Bryllupsdagen er ofte den lykkeligste, men også den dyreste dagen i mange av våre liv. Er du kanskje typen som har drømt om et spesielt bryllup hele livet, eller er du en som ønsker profesjonell hjelp av en bryllupsplanlegger? Uansett hvordan du planlegger dagen, kan det bli en kostbar affære.

Gjennomsnittsalderen til førstegangsgifte er ca. 30 år, og et bryllup koster vanligvis mellom 100 000 til 200 000 kroner. Siden mange ønsker å gifte seg i etableringsfasen, er det ofte vanskelig å finansiere et slikt beløp, ettersom det krever oppsparte midler. Av alle norske forbrukslån er det ca. 2 % som oppgir at de låner til bryllup. Gjennomsnittslånet er på litt under 95 000 kroner. Det er med andre ord mye som går med når det skal arrangeres bryllup.

Selv om det er situasjonsavhengig hva et bryllup vil koste, er en ting sikkert; brudeparet ønsker å lage minner som holder livet ut. Om du ikke har hatt muligheten til å spare opp til drømmebryllupet, og det tilsynelatende virker vanskelig å få endene til og møtes, kan du heldigvis via LoanButler.no få servert lånetilbudene. Tjenesten tilbyr nemlig å sammenligne lån til bryllup!

Lån penger og få frie tøyler til bryllupsfesten

Forbrukslånet er et lån uten sikkerhet. Det betyr at brudeparet står fritt til å disponere pengene slik de måtte ønske. Om bruden har drømt om en spesifikk brudekjole til bryllupet kan et forbrukslån løse denne problemstillingen. Det samme gjelder bryllupskake, lokaler, servering og bryllupsinvitasjoner.

Brudeparet bestemmer selv hva som skal prioriteres. Det er det som er så flott og gunstig med forbrukslån via LoanButler, alle kan gjøre det de selv ønsker! Med et lån opptil 500 000 kroner, og en nedbetalingstid på opp til 15 år kan alle drømmer bli til virkelighet.

Lån til bryllup i utlandet

Det er stadig mer populært å gifte seg i utlandet. Av de mest populære bryllupsdestinasjonene er Thailands sandstrender, Skottlands slott eller Italias vingårder. Det er flere bedrifter som spesialiserer seg på bryllupspakker i utlandet, hvor du kan velge mellom å få deler av bryllupet organisert, eller store bryllupspakker hvor alt blir ordnet.

Når du gifter deg i utlandet får du ofte mer for pengene. Lokale, overnatting, mat og annen organisering er som regel billigere i utlandet. På grunn av reise- og oppholdskostnader havner du ofte på den samme totalutgiften for et bryllup. Uansett hvordan du velger å gjøre det, kan du finansiere bryllupsdrømmen gjennom LoanButler. Det er viktig at brudeparet får alt de drømmer om, på en så spesiell dag.

Er du klar for bryllupsreisen?

Lånet kan selvsagt også benyttes på bryllupsreise! Brudeparet skal kose seg de første dagene som ektepar og det er derfor helt naturlig å bruke en del av lånet på reisen.

Bryllupsreisen kan sees på som et kjærlighetsrituale. Det er den første tiden som kjæresteparet får alene etter den store bryllupsfesten. Den tiden skal nytes. Er dere av typen som ønsker luksus på Maldivene eller et opplevelsesrikt eventyr på safari i Kenya? Eller ønsker dere simpelt å starte livet som gifte, med ekstra penger i lommeboken? Det er opp til dere, men ikke gå foruten en av de beste delene av giftemålet.

Lån via LoanButler

Det kan være vanskelig å forutse om pengene faktisk strekker til. Ofte er det en del uforutsette kostnader som dukker opp etterhvert. Alle de over 15 bankene og långiverne du kan få lånetilbud fra lar deg signere med BankID. Derfor vil du kunne signere lånet ditt med BankID, uansett hvilket lånetilbud du velger. Det gjør at pengene kan komme inn på konto kort tid etter du blir godkjent. Så får du penger til å fortsette der budsjettet sa stopp.

Det er mye som skal ordnes til bryllupsfesten og økonomiske bekymringer burde ikke ta opp all tiden din. Via LoanButler får du servert lånetilbud på et sølvfat fra 15+ långivere. Så kan du velge det lånet som passer deg best.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger