Lån til oppussing

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Kom et steg nærmere drømmehjemmet med et oppussingslån!

Lån penger til oppussing

Lån penger og få råd til å pusse opp hjemmet

Drømmer du om å pusse opp? Ønsker du å fornye interiør, pusse opp bad eller et nytt kjøkken? Du er ikke alene. Nærmere 50 % av alle forbrukslån i Norge blir brukt til rehabilitering av hus, spesielt vedrørende oppussing av kjøkken og bad. Undersøkelser viser at trivsel i hjemmet er en avgjørende faktor for menneskers lykkefølelse. Har du lyst til å bli lykkeligere? Søk om et oppussingslån i dag og gjør drømmene dine til virkelighet.

Fordeler med oppussingslån

  • Sett ditt preg på boligen din
  • Sammenlign de beste oppussingslånene
  • Lav rente, fra bare 6,99 %
  • Èn søknad sendes til over 15 låntilbydere
  • Øk verdien på boligen

Oppussing av kjøkken

Uavhengige av utdanning, alder og bosted tar jevnt over nordmenn opp lån til oppussing for å øke trivsel i hjemmet. Ønsker du å pusse opp kjøkkenet slik at du har mulighet til å ta med deg familien på en kulinarisk reise i moderne omgivelser? Da har du kommet til rett sted. Med én enkelt søknad får du lånetilbud fra over 15 banker og långivere!

Oppussing av kjøkken ofte pådrar seg ofte høye kostnader, og derfor har du muligheten til å låne opptil 500 000 kroner. På den måten slipper du å være redd for at lommeboken ikke strekker til, dersom uventede kostnader oppstår. Det blir ikke stilt krav til hvordan du skal disponere pengene til din oppussing. Om du ønsker en kul retrostil eller om du er av den minimalistiske typen, så får du frie tøyler til å tilfredsstille dine behov og ønsker.

Har du ønske om å holde av et visst beløp av lånesummen til interiør i tillegg? Det har vi full forståelse for Har du kanskje alltid ønsket deg et stort spisebord med plass til mange gjester eller flunkende nytt kjøkkenutstyr? Dette kan kan inkluderes i oppussingslånet slik at kjøkkenet får en fullstendig oppløftning: Alt fra gulv, vegger, kjøkkeninnredning og interiør kan bli skreddersydd etter dine ønsker. Vårt eneste ønske er at du som kunde skal bli fornøyd.

Oppussing av bad

Oppsussingslånet kan også omfatte oppussing av baderommet. Uavhengige om du ønsker å bygge bad fra grunnen, eller om du ønsker modernisering av baderomsinteriør eller nytt klosett gjelder våre samme gode vilkårene som ved oppussing av kjøkken. Tjenesten gir deg muligheten til å låne opptil 500 000 kroner, slik at du kan gjøre din drøm om til virkelighet.

Du står til fri disposisjon til å velge interiør på baderomsinnredningen. Likevel har vi en anbefaling når det kommer til badets interiør, velg løsninger som passer både din og eiendommens stil. Visste du også at lyse materialer og integrert belysning får badet til å virke romsligere og gir et mer helhetlig inntrykk?

Badet har mange flere muligheter enn man skulle tro. Det er der man virkelig kan legge inn noen lukseriøse elementer slik som gullbelagte håndtak og andre matchende gull-detaljer. Hvis badeværelset er stort nok er det også deilig å kunne unne seg en badstu eller badekar. Gjennom sider som Pinterest er det lett å la seg inspirere.

Råd for en enklere oppussing

For at oppussingen skal gå så godt som mulig, har vi i LoanButler 5 råd til deg.

  • 1. Finn behovet. Før du går i gang med selve oppussingen, er det viktig at du tenker på hva du ønsker deg og har en plan for hva som trengs å gjøres. Er det behov for en total oppussing eller kun delvis modernisering?
  • 2. Planløsning. Gå i gang med å designe planløsning til det du skal pusse opp. Mye er gjort ved å lage en velkomponert og optimalisert planløsning. Benytt deg av online verktøy på leverandørens nettside, eller om du ønsker å få fullstendig profesjonell hjelp med tegninger så tilbyr de fleste leverandørene dette.
  • 3. Planlegg. Er det noen av innredningen som kan brukes videre? Vil dette kunne holde over lengre tid? Vil jeg bli lei? Det er viktig å planlegge også basert på fremtidige behov. Derfor lønner det seg å tenke praktisk og utnytte oppbevaringsplassen man har til rådighet. Husk også at du skal tilbringe mange timer i ditt hjem. På kjøkken og baderom er det heller ikke noe i veien med å ønske seg litt ekstra luksus nå en skal renovere, for eksempel i form av steamdusj eller massasjebad. Husk at badet og kjekkenet skal være et trivselssted.
  • 4. Lag et budsjett. Når du har et overblikk over hva du ønsker deg er det på tide å sette opp et budsjett. Inkludere alt av fliser, materialer, belysning du trenger for å skape ditt drømmebad, og tenk langsiktig. Kjøp holdbare produkter, som ikke gjør at du angrer kort tid etter oppussing.
  • 5. Søk om oppussingslån via LoanButler. Her kan du låne fra 5 000 - 500 000 kroner, og du får tilbud fra opptil 16 lånetilbydere på dagen. Lånetilbudene du får er fra sikre norsk lånetilbyder, som hjelper deg med å gjøre din drøm til virkelighet. Tilbudene er gratis og uforpliktende, du står fritt til å velge det beste tilbudene.

Vil du lese mer om hvordan du kan innrede hjemmet ditt kan du hente mer inspirasjon i artiklen som omhandler hus og hjem.

Lån penger til oppussing

Med dette sagt, kan du selv velge om du ønsker å bruke oppussingslånet kun på kjøkkenet, badet eller kombinere en oppussing av begge rommene. Du signerer uansett søknaden din enkelt og greit med bankID, slik at du kan lene deg tilbake og la bankene konkurrere om deg. Lånetilbyderne ulike lånetilbudene kalkulerer din rente basert på din personlige økonomi. Renten blir beregnet individuelt med utgangspunkt i den lave startrenten på bare 6,99 % - en svært gunstig rente for deg som forbruker.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger