Sammenlign lån til reise
Hvor går din opplevelsestur?

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Lån til reise og fly avgårde på din drømmeferie

Lån til reise og gjør drømmeferien mulig

Hvor går din ferie til?

Hva er vel bedre å se frem til enn at man endelig har booket drømmeferien? Uansett om du velger å ligge på en hvit strand i et eksotisk land, eller vil gå på topptur i fjellene for å nyte en usedvanlig nydelig utsikt, kan du nå endelig få råd til å legge ut på akkurat den reisen du vil. Vi nordmenn elsker å reise på ferie og derfor ønsker vi i LoanButler å hjelpe deg med å realisere din drømmeferie.

Lån penger til din reise

 • Reis akkurat dit du ønsker
 • Slipp unna økonomiske bekymringer på tur
 • Lave renter - fra bare 6,99 %
 • 15+ långivere sitter klare til å behandle din søknad
 • Utbetaling med BankID

Opplev drømmeferien med et lån til reise

Når du endelig har betalt for flybilletter og hotell er det deilig å kunne tenke på at du fremdeles har ekstra penger du kan ha med på reisen. Vi nordmenn er kjente for å bruke mye penger når vi først drar på ferie og derfor kan det være en smart løsning å ta opp et reiselån eller ferielån før du drar avgårde.

Et tips er at du setter opp et budsjett før du tar opp et forbrukslån, slik at du vet hvor mye du trenger å låne og finne ut om dette er gunstig for din personlige økonomi. Nyt drømmeferien din med ekstra penger i lomma, samtidig som du husker at pengene må tilbakebetales innen betalingsfristen.

Uansett om du skal på langtur, sydenferie, besøke en storby eller velger å reise rundt i Norge så kan du bruke LoanButler for å sammenligne finansieringsmulighetene.

Reisetips for nordmenn

De største reiseselskapene er enige om at vi nordmenn trives godt i Syden. Sydenreiser har lenge vært populært og trenden eksisterer fortsatt. Dette gjelder også selv om det er en økning i tilgjengelighet blant fjerne og eksotiske reisemål. Middelhavs-destinasjonene som for eksempel Hellas og Mallorca topper salgslistene i 2016. Selv om dette er populære reisemål er det også spennende å endelig kunne besøke et sted utenom det vanlige. Det kan også være en interessant storby eller en ferie i vårt fantastiske land, Norge.

Det kan være lurt å planlegge i god tid før du skal legge ut på en reise. Likevel, er det også spennende å være litt spontan og ta en restplass tur. Det finnes utallige muligheter når det kommer til å velge en reise. Samtidig er det enda flere valgmuligheter når du skal velge hva ferien skal inneholde. Kanskje ønsker du en billig reise hvor alt du trenger er en god bok og en solseng. Eller kanskje du ønsker all inclusive eller pakkereiser som gjør at du ikke trenger å planlegge noe når du er på reise, bare nyte tanken på at alt er lagt opp etter dine behov.

For å hjelpe deg litt med valget av reise har vi laget noen reisetips til hvor det er populært å reise i 2017. Her ser du listen:

 • 1. Puerto Rico, øygruppe i Karibien
 • Puerto Rico er et øyparadis som bør besøkes. Stedet er fattig og de fleste er derfor glad i turister som kommer på besøk. Derfor er stedet også billigere enn det noen gang har vært. Samtidig er det et gunstig sted å besøke for en som reiser på budsjett. Fra Oslo tar det ti timer å komme seg til Puerto Rico sine strender. Med på kjøpet får du spennende kultur og nydelig natur. Flere direkteruter fra Norge og Skandinavia gjør at dette øyparadiset er enkelt å reise til og oppleve.

 • 2. Sri Lanka, Asia
 • Sri Lanka er et reisemål for alle og Lonely Planet har sagt at alle bør reise hit. Samtidig har det også blitt mer populært for nordmenn å besøke dette spennende øylandet. I Sri-Lanka kan du oppleve alt fra fantastiske sandstrender, spennende kolonihistorie og et levende storbyliv i Colombo. Samtidig kan du finne mange gode resorter og en skjønn natur. Du kan enkelt komme deg til Sri Lanka ved å mellomlande enten i Istanbul eller Dubai.

 • 3. Manchester city, storbyopplevelse i England
 • Manchester city er en gammel industriby i Nord-England og er kjent som en av Storbritannias mest spennende byer. Dette er en by som tilbyr mange forskjellige opplevelser som festivaler, sportsarrangementer, teater i verdensklasse og gode restauranter. Her kan du få med deg både fotball og shopping av den beste kvalitet. Samtidig få med deg en spennende kulturhistorie. Du kan fly direkte for under tusenlappen til Manchester.

 • 4. Helgelandskysten, en norsk perle
 • Helgelandskysten er noe alle burde oppleve, spesielt om sommeren. Det anbefales å nyte opplevelsen på sykkel. Du kan leie en sykkel eller ta med deg din egen. Legger du ut på en tur mellom Brønnøysund og Sandnessjøen kan du få med deg nydelige fjelltopper, åpent hav og en fantastisk natur. Blant annet kan du få med deg Torghatten, fjellet med hull gjennom, De syv søstre, Vega og Dønnamannen. På din reise kan du også oppleve mange vakre dyrearter. Fly, båt og bil kan ta deg frem til starten av din sykkeltur eller fottur. Den norske turistforeningen (DNT) har mange gode tips til hvordan du enkelt kan oppleve det flotte som er rett foran deg.

 • 5. Reykjavík, Island
 • Island har mange fantastiske naturopplevelser å by på. Fra Reykjavík er det mange guidede dagsturer å velge mellom, om du vil se geysirer, kose deg i varme laguner, ri på islandshester eller kjøre offroad sykling. Du kan også dra til Den Blå Lagune og skjemme deg bort med massasje og naturlige varme kilder. Det er godt tilrettelagt for turister og alle turene kan bookes online. Her har du mange storslotte naturopplevelser å velge mellom. Island har gjort det enkelt å være turist, men fordi turene er guidet kan det også bli kostbart for lommeboken. Det er uansett verdt å oppleve.

Lån penger til din reise

Selv om det stadig blir billigere å reise og etterspørselen blir større vil det alltid være dyrere å legge ut på lengre reiser eller besøke nye spennende reisemål. Spesielt flybilletter til land lenger unna Norge er dyrt. Det er ikke bare selve reisen som skal finansieres, men også penger til opplevelser, aktiviteter, mat og alt annet du ønsker at din reise skal inneholde.

Om du synes det er vanskelig å finansiere reisen på grunn av lite penger så kan du enkelt, raskt og kostnadsfritt søke om et lån på på opptil 500 000 kroner via LoanButler. Samtidig har du muligheten til å få en nedbetalingstid på hele 15 år. Ved å benytte deg av vår tjeneste vil du kunne få lånetilbud fra mer enn 15 lånetilbydere som alle kjemper om å gi deg det beste lånet.

Sett deg tilbake, drøm om et reisemål, send inn en søknad hos oss og kjøp reisen innen få dager! Du vil få et raskt svar på din søknad og er den godkjent vil du kunne få pengene kunne signere med BankID for raskeste utbetaling.

Er det fortsatt mange opplevelser du har skrevet ned på din bucketliste? Gjør det før det blir for sent. Hvis du fortsatt vil bli inspirert kan du lese mer om lån til shopping og fornøyelser.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger