Lån til shopping og fornøyelser

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Shop til you drop! Finn lånet som holder deg gående litt lenger

Lån for å handle, spise eller gjøre det du vil

Hva vil du bruke pengene på?

Gjør som så mange før deg, og få råd til det du ønsker med et forbrukslån via LoanButler. Til tross for Janteloven sier en ikke skal føle seg bedre enn andre, tror vi likevel det er viktig at en er fornøyd med seg selv. Selv om det er tabu å si en føler seg bedre med nye klær eller fornøyelser, er det et faktum at mange kan oppnå en lykkefølelse ved å kjøpe seg noe nytt.

Fordeler med lån via LoanButler

  • 15+ långivere sitter klare til å behandle din søknad
  • Bruk pengene til å shoppe akkurat det du vil
  • Raskere utbetaling med BankID
  • Få råd til fornøyelsene du drømmer om
  • Rente fra bare 6,99 %

Understøttes av vitenskap

En undersøkelse gjennomført i 2016 av et eliteuniversitet i England, Cambridge University, konkluderte nettopp med et banebrytende resultat en ikke skulle antydet: Penger og shopping gjør deg lykkeligere. Dog, det er viktig å bruke pengene på noe som matcher ditt personlige behov og personlighet.

Det finnes utallige merkeklær, som dekker ulike personers behov og karisma. Har du kanskje ønsket deg en praktisk Michael Kors veske som er perfekt til reise og skolebruk? Ønsker du deg Daniel Wellington’s nyeste klokkemodell, som er både stilig og praktisk?

Eller er du av typen som ønsker et luksuriøst uttrykk, og har lyst på en ny Gucci veske eller en Louis Vuitton lommebok? Uansett hvilket behov du har kan et lån via LoanButler hjelpe deg på vei. Du kan velge å kle deg akkurat som du vil.

Lån til shopping og mat - hjemme eller i utlandet

Hvorfor ikke løfte shoppingen ytterligere og gjennomføre shoppingen i utlandet? Oslo har gode flyforbindelser til noen av verdens ledende motemetropoler. Visste du at København kun er en snau times flytur fra Oslo, og du kan finne flybilletter så billig som 500 kroner tur-retur? København er en nydelig by, proppfull av spennende og kjente danske butikker, både av lokal og internasjonal karakter.

Samtidig tilbyr også København en matreise utenom det vanlige, og har blitt karakterisert som matmekka av kjente kokker over hele verden. Når det blir delt ut Michelinstjerner er København alltid i vinden. Pr. 2017 har København 17 restauranter med en eller flere michelinstjerner, så her er det mye spennende å velge mellom. Det gjelder spesielt innenfor det nordiske kjøkken, men også med asiatisk fusion på listen.

Vi i LoanButler ser ingen grunn til at du ikke skal spise god mat på din shoppingtur. Når shoppingrunden er ferdig, kan du også ta en tur innom det kjente Tivoli, midt i København sentrum. Fornøyelsesparken blir dekorert etter ulike høytider og årstider, noe som kan være gøy å få med seg om man først er i København. Slik gir shoppingturen deg mer enn du kan drømme om: Nye sanseinntrykk, opplevelser og kulinariske matopplevelser.

Vil du glede andre?

Dine skreddersydde lånetilbudene for shopping og fornøyelser kan også brukes på eiendeler som ikke skal brukes av deg selv. Ettersom lånene kategoriseres som et lån uten sikkerhet, blir det ikke stilt krav i eiendelene du kjøper. Med andre ord står du fritt til å råde over din egen økonomi når du har mottatt pengene på konto.

Siden du slipper å opplyse hvem pengene skal brukes av og hva som skal kjøpes, har du derfor muligheten til å benytte lånet til kjøp av gaver om du har ønsker å gjøre noen andre glade og fornøyde. Vi i LoanButler vet hvor tilfredsstillende det er å glede andre. Heldigvis kan du bruke lånet på opplevelser eller gjenstander til andre enn en selv, det er fordelen med et forbrukslån.

En rask søknadsprosess for lån

Søknadsprosessen er både enkel og rask. Du sender kun inn én enkelt søknad, som kan gi deg lånetilbud fra mer enn 15 ulike aktører. Med andre ord er mulighetene store for at shoppingen kan gå i oppfyllelse. Maksimal nedbetalingstid på lånet er 15 år, noe som betyr at du har god tid på å betale ned lånet under gode vilkår.

Du kan låne mellom 5 000 og 500 000 kroner, og renten blir kalkulert basert på en individuell vurdering av din økonomiske profil. Renten kan gå helt ned til 6,99 %. Når du velger lånet ditt skal du bli fornøu.

Våre pengeråd til deg

Avslutningsvis har vi i LoanButler tre råd til deg. For det første, om du ønsker å få mest ut av lånet kan det være strategisk å undersøke når neste store salg er, og da særlig bemerke deg utenlandske helligdager og trender som for eksempel Black Friday, eller mer tradisjonelle salgsperioder som nyttår- og høstsalg. Det er mulig å få svært gode kupp til en rimelig sum om en har en noenlunde oversikt over potensielle salgsperioder.

For det andre råder vi deg til å bruke pengene dine, men med varsomhet. Det betyr at du ikke bør sløse på gjenstander du kommer til å stille spørsmålstegn ved senere. Det betyr bare at du kommer til å opprettholde lykkefølelsen enda lenger etter kjøpet. Og hvem ønsker ikke å være lykkelig lengst mulig?

Helt til slutt syns vi ikke du skal få dårlig samvittighet ved å bruke pengene dine på noe “bare du” syns er god bruk av penger. Om du ønsker deg en ferie, nye møbler eller rett og slett bare mer penger på konto, så er det tross alt snakk om dine penger i ditt navn, og du må ikke la noen andre herske over din egen økonomi, og du har mulighet til å gjøre hva du ønsker.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger