Refinansiering av lån og kredittkortgjeld

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Søk her og reduser lånekostnadene dine!

Refinansier smålån og kredittkortgjeld

Spar penger på refinansiering

Har du mange dyre smålån? Samle lånene dine i stedet! Ved refinansiere lånene dine til ett lån med felles lånevilkår kan du spare tusenvis av kroner og få bedre oversikt over dine regninger. Send inn din søknad i dag og få ett samlet lån allerede i morgen.

Det lønner seg å refinansiere

  • Refinansieringstilbud fra over 15 långivere
  • Banken betaler ned dine gamle lån
  • Få oversikt i din økonomi
  • Spar penger hver måned
  • Renter fra bare 6,99 %

Samle lån - Spar penger

Du lurer kanskje på hva vi mener når vi sier ”samle lån”? Å samle et lån er rett og slett slik antydes: du samler dyre smålån og gjør det om til et, felles lån. Vi vet hvor fort et lite lån plutselig kan eskalere inn til mange smålån, og brått er det vanskeligheter å skille mellom de ulike smålånene du har pådratt deg. Lånene har ofte ulike rentesatser, betalingsfrister og betalingssummer.

For å gjøre det enklere for deg å håndtere dine smålån i en hektisk hverdag, kan det derfor være smart å samle dine disse smålån om til et felles lån slik at du først og fremst sparer penger, men det vil også gi deg en bedre oversikt over dine regninger. Dette er fordi et samlet lån kun følger ett sett med vilkår fra én institusjon, fremfor mange forskjellige retningslinjer fra ulike banker.

Refinansiering av lån og kredittkortgjeld

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned et eller flere gamle lån. Et refinansiert lån gir deg ofte lavere rente og bedre vilkår fordi du samler lånene dine inn til et større lån. Dette gir deg fordelen av å nedbetale kun et billigere lån med lavere rente. For deg som forbruker betyr det at du får mer penger til overs og kan bruke penger du ellers ville brukt på avbetaling på noe du drømmer om.

En annen fordel med refinansiering er at du ikke trenger å gjøre så mye. Når du velger å refinansiere vil din fremtidige bank ta hånd om det hele. Du trenger derfor ikke bekymre deg om å skulle betale ned dine forskjellige lån. Banken er pålagt å gjøre dette for deg, dersom du velger å refinansiere dine lån. Det er en vinn-vinn situasjon.

Vi har sett utallige par som refinansierer lånene sine og får råd til drømmereisen eller får nok kapital til å pusse opp hjemmet slik de alltid har drømt om. Det er også mulig å bruke pengene du sparer på raskere nedbetaling av lånet. Med andre ord står du fritt til å disponere pengene slik du ønsker. Har du lyst til å gjøre som så mange andre nordmenn har gjort før deg? Søk i dag og du kan få mer kapital allerede i morgen!

Din søknad blir sendt til over 15 banker og långivere

Det er mange som har den oppfatningen at å refinansiere kan være vanskelig og dyrt, men vi i LoanButler kan fortelle deg at prosessen er faktisk ganske enkel. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn én enkelt søknad på vår hjemmeside, så blir denne videreformidlet til ledende banker og långivere. Du kan få en bedre hverdag og spare tusenvis av kroner. Søknaden er rask å fylle opp og uforpliktende.

Det blir gjort en helhetsvurdering av din personlige økonomi, slik at du får tilbud fra bankene basert på ditt økonomiske ståsted. Dette blir gjort av eksperter på refinansiering. Lånetilbyderne har gleden av å tilby renter helt ned til 6,99 %. Gjør deg selv en tjeneste og spar penger på å fylle ut skjemaet vårt, slik at du kan refinansiere lånene og bli lykkeligere.

Gode grunner til å refinansiere

Er du fortsatt ikke overbevist? Vi gir deg tre oppsummerende og gode grunner til å refinansiere. Først og fremst, du sparer penger – din nye långiver gjør arbeidet med refinansieringen. Med andre ord kan du slappe av i sofaen, mens du finner det mest optimale tilbudet for deg. Søknadsprosessen er overskuelig og fornuftig. Via LoanButler er det derfor kun en enkel søknad du trenger å fylle ut deretter blir denne sendt videre til aktuelle låneaktører som kan gi deg gode lånetilbud. Får du tilsendt et tilbud du ønsker å takke ja til kan du gjøre dette ved å signere med BankID.

For det andre, får du muligheten til å ha mer penger i lommeboken til å bruke på tingene du faktisk ønsker og bryr deg om. Du kan risikere å refinansiere lånene og ende om med mer penger å rutte med enn tidligere. Det kan du bruke som du selv ønsker. Det blir ikke satt noen krav, bortsett fra at du skal være i en bedre økonomisk situasjon dersom du samler lånene, ergo kan du få et lykkeligere og enklere liv. Vi vet at det kan være vanskelig å få endene til og møtes, og det er derfor med stor forståelse vi utvikler gode lånetilbud nettopp til deg som kunde.

For det tredje er søknadsprosessen rask, enkel og kan gjennomføres på noen få tastetrykk. Vanlige unnskyldninger som at det er tidkrevende og vanskelig ser vi derfor ikke på som legitime, spesielt når vårt største ønske er at du skal være lykkelig og bekymringsfri i en ellers hektisk hverdag. Typiske diskusjoner mellom samboere om hvem som har brukt sparepengene på “feil” gjenstander kan derfor unngås med noen få tastetrykk. Og hvem ønsker ikke en romantisk middag fremfor dårlig stemning i forholdet? Via LoanButler får du hjelp raskt og enkelt, og allerede i løpet av et par dager kan dere spare penger gjennom refinansiering og bedre planlegging.

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger