Student? Sammenlign lån til studier

LoanButler.no markedsfører Centum Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 15 ulike långivere. Søknaden mottas av LoanButler.no og vil bli behandlet av Centum Finans AS.
Centum Finans
65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Ta et studielån - så kan du ha fokus på studiene

Slipp de økonomiske bekymringene med et studielån

Sammenlign lån til studier

Er du en student som merker at lommeboken ikke strekker til når du trenger det som mest? Kanskje er det flere grunner til at du ikke kan få innvilget et studielån fra lånekassen og trenger derfor en annen måte å løse problemet med penger i løpet av tiden du studerer. Vi i LoanButler vil gjerne hjelpe deg med å få støtte til utdanning og ønsker at du skal få utviklet ditt talent, uten at egenkapitalen stopper deg.

Dine fordeler med lån via LoanButler

  • Lån penger så du kan ha fokus på studiene
  • Studielån til lave 6,99 %
  • Et godt alternativ om du ikke kvalifiserer til Lånekassen
  • Sammenlign lån fra 15+ långivere
  • Søk gratis og uforpliktende

Sammenlign alternative studielån

I tiden man er student skal man ha råd til mange ting. For eksempel er det mange som har lyst til å spare til bolig og bil, og i tillegg oppleve det man skal. Dette er som regel svært vanskelig for mange studenter å få til. Studielånet dekker bare dine utgifter her og nå, og sparing er vanskelig. Samtidig kan det være vanskelig å få den økonomiske kabalen til å gå opp hver måned når man ikke har en fast inntekt. Selv om du er student så skal det ikke bety at du skal sette livet på vent. Kanskje har du lyst til å reise, gifte deg eller kjøpe en ny sofa til leiligheten? Strekker ikke pengene til dette kan du enkelt låne penger gjennom LoanButler.

Et forbrukslån som studielån passer perfekt til deg som ikke kan oppfylle lånekassen sine krav om å få godkjent en støtte til utdanning. Det kan enten være at du går et studie som lånekassen ikke godkjenner, eller at du har gått over dine 8 år med lån. Samtidig kan en grunn være at du er for gammel for å få et lån eller er på overtid med mer enn 60 studiepoeng. Vi i LoanButler mener at alle studenter skal få muligheten til å ha ekstra penger på konto uansett om du er en eldre student og hvilket studie du velger å ta.

Derfor kan du via LoanButler enkelt fylle ut èn søknad og så blir denne viderefomidlet til mer enn 15 banker og lånetilbydere. Du har mulighet til å få et lån inntil 500 000 kroner, om du fyller de økonomiske kravene. Samtidig kan du få en nedbetalingstid på hele 15 år. Dette er en stor fordel for deg som er student og trenger å betale mindre i måneden. Husk samtidig at lånet må tilbakebetales innen fristen og du må betale en månedspris på lånet. Dermed vil det ikke fungere slik som hos Lånekassen, hvor du først betaler tilbake etter endte studier. Likevel kan din månedspris bli lav og du har også muligheten til å få mer penger på konto akkurat nå.

Du trenger ikke betale tilbake hele lånet med det samme

Som student er det ikke uvanlig at man ikke har masse penger å bruke når man vil. Derfor kan det også være vanskelig å skulle tilbakebetale hele lånebeløpet med det samme. Lånetilbudene du får lar deg enkelt betale ned på lånet over en lengre periode og finansiere dine månedlige utgifter på en sunn måte. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut den enkle søknaden, så gjør tjenesten resten av jobben for deg.

Du må kunne gi fra deg informasjon som din alder, årsinntekt og om du har noen betalingsanmerkninger. Mange lånetilbydere har en grense på 350 000 kroner, men via LoanButler kan du velge å låne opptil 500 000 kroner. Studielånet er uten sikkerhet så du kan selv bestemme hva du vil bruke pengene på. Enten det er for å betale skolepenger, bolig, bøker, reiser eller noe helt annet. Det er opp til deg.

Som student kan det være mye man ønsker å gjøre før man må jobbe fulltid og ikke ha den samme friheten. Likevel kan det være at pengene stopper deg fra å gjøre akkurat dette. Det betyr ikke at du trenger å bruke pengene på alt som har med skolen å gjøre, men også å nyte tiden. Det kan være du ønsker å reise og oppleve flere nye kulturer og destinasjoner før hverdagen fra 8-16 kaller.

Eller kanskje du har lyst til å dra på utveksling til et sted hvor det er dyrt å bo, for eksempel Singapore, New York eller London. Om du for eksempel ønsker å dra på utveksling til Columbia University i New York må du betale nesten 100 000 kroner for et halvt semester. Det er mye penger for en student. Uansett hvilke preferanser du har så vil et forbrukslån som studielån enkelt føre deg den veien du vil uten at du trenger å bekymre deg om lite penger på konto.

Få en lav studielånsrente

Når du er student er det for mange viktig å få en så lav rente som mulig når du låner penger. Derfor vil en sammenligningstjeneste gjøre at du enkelt kan velge lånet med de gunstige lånevilkårene som mulig. Søknaden er enkel å fylle ut, kostnadsfri og er ikke bindende. Derfor vil du kunne takke nei til lånetilbudene uten at det koster deg noe som helst. Du kan enkelt se hvilke muligheter du har før du signerer lånekontrakten, som gjøres enkelt online med BankID.

Ved å benytte deg av tjenesten trenger du ikke å søke hos flere banker og selv finne frem til det studielånet som passer deg. Alt du gjør er å fylle ut søknaden, lese litt skole eller noe annet du vil gjøre, før det raskt tikker inn et svar til deg om dine lånetilbud. Signerer du med BankID får du den raskeste utbetalingen. La mer enn 15 banker og lånetilbydere kjempe om deg og søk om et studielån via LoanButler i dag!

Er du klar for å søke lån?

Vi sitter klare til å behandle din søknad!

Sikker kryptering av dine opplysninger