Om oss

La oss presentere deg for LoanButler. Vi er en ny markedsplass for lån og tar sikte på å hjelpe forbrukeren finne sitt beste lån. Firstborn / LoanButler.no er en norsk bedrift med kontor i Oslo. Firstborn / LoanButler markedsfører låneagenten Centum Finans AS sine tjenester. Centum Finans AS er en virksomhet som har 17 års erfaring med finanstjenester, du kan dermed føle deg trygg når du søker forbrukslån gjennom LoanButler.

Tjenesten lar deg sammenligne opptil 16 lånetilbud. Det lønner seg å sammenligne med så mange banker som mulig, fordi lånevilkårene blir satt individuelt. Slik får du størst utvalg og gunstigst rente. En annen fordel med å bruke en sammenligningstjeneste er at du slipper å dra innom hver enkelt bank. Det hele foregår som en gratistjeneste på nett. Du får opptil 16 uforpliktende tilbud, så kan du velge lånet med de beste vilkårene.

Det er mange lån å velge mellom, og det kan være vanskelig å få oversikt. Sammenligningstjenester gjør låneverdenen mer gjennomskuelig. Hele søknadsprosessen er online og samtlige banker tilbyr utbetaling med BankID. Forbrukslån blir dermed gjort lettere og bedre. I tillegg mener vi at forbrukslån skal være ansvarlig. Derfor oppdaterer vi jevnlig våre sider med inspirasjon med økonomi og lån som tema. Her får du tips om hvordan økonomien din kan bli bedre, lære mer om lånebegreper og bli en smartere lånetaker.