Brukervilkår for LoanButler

Firstborn / LoanButler.no vil gi deg en god opplevelse når du søker om lån. Vi har derfor klare brukervilkår, så du vet hva det innebærer å søke lån via Firstborn / LoanButler.no.

Samarbeidspartnere

Firstborn / LoanButler.no samarbeider med Centum Finans AS, en låneagent med over 17 års erfaring innen bankbransjen. Centum Finans AS fungerer som finansagent for de over 15 lånetilbyderne og bankene. De er derfor ansvarlig for registreringen, behandlingen og formidlingen av din lånesøknad. LoanButler er kun ansvarlig for markedsføringen av Centum Finans AS sin tjeneste. Vi gjør oppmerksom på at vi mottar provisjon på bakgrunn av søknader som formidles til vår samarbeidspartner.

Vi prioriterer sikkerhet - SSL

Vi oppbevarer alle dine opplysninger konfidensielt, kryptert og sikkert. Vi tar til enhver tid i bruk vår krypterte SSL-forbindelse, du kan derfor være helt trygg når du deler din informasjon med oss. Vi deler dine opplysninger med Centum Finans AS, som sender din søknad videre. De vil dele dine krypterte opplysninger med de aktuelle bankene, for så å samle inn deres lånetilbud og gi disse tilbudene videre til deg. Vi vil aldri dele din informasjon eller e-post med noen andre enn det vi har opplyst om, eller selge den videre til noen 3. part.

Trygg kommunikasjon

Vi i Firstborn / LoanButler vil gjøre vårt beste for å gi deg en god kundeopplevelse. Vi kan også sende deg aktuelle tilbud eller interessante nyheter via post, e-post, sms eller telefon. LoanButler gjør dette for å gi deg god service, men du kan til enhver tid framelde deg det.

Uenighet og klage

Dersom du vil klage over våre tjenester kan du henvende deg på info@loanbutler.no. Vi i Firstborn / LoanButler.no er alltid imøtekommende og vil ta din henvendelse seriøst. Sammen forsøker vi å løse eventuelle tvister, slik at det blir løst i første ledd. Forbrukerrådet er flinke til å rådgi dersom du lurer på noe vedrørende forbrukslån. Der vil du også kunne gå igjennom en sjekkliste for forbrukslån.

LoanButler.no sin rolle

Firstborn IVS er ansvarlig for innhold og markedsføring av LoanButler. Vi er ikke ansvarlig for forholdet mellom kunden og banken, eller mulige erstatninger. Vi tar heller ikke ansvar for manglende, ufullstendig eller feil informasjon som kunden er opplyst om. LoanButler fraskriver seg ansvaret for tap eller skader som er forårsaket basert på informasjon som har vært tilgjengelig. Vi kan ikke sees på som en økonomisk rådgiver.

For ytteligere informasjon kan du gjennomgå brukervilkårene til Centum Finans AS.